Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra BarnevognsHuset.dk, såfremt der ikke er andre skriftlige aftaler mellem køber og BarnevognsHuset, der uomtvisteligt har til hensigt at fravige disse bestemmelser, eller dersom bestemmelserne i øvrigt måtte stride mod beskyttelsespræceptive regler for forbrugere.

Bemærk: Afhenter du ikke din pakke fra pakkeshop, vil vi opkræve de reelle udgifter der er forbundet med at pakken kommer retur til os.

 

BarnevognsHuset v/Pia Christensen

CVR: 27640567

BarnevognsHuset

Guldborgvej 23

2000 Frederiksberg

Tlf: 20 68 47 01

barnevognshuset@barnevognshuset.dk

 

Leveringens omfang

På nærværende betingelser erhverver køber de(n) vare(r), som er beskrevet på ordrebekræftelsen.

 

Dokumentation og vejledning

Med leverancen kan følge produktbeskrivelser og brugervejledninger i det omfang det måtte være udarbejdet. Måtte køber herudover ønske yderligere rådgivning fra BarnevognsHuset er denne udelukkende af vejledende art, under skyldig hensyntagen til gældende dansk lovgivning for eventuelt ansvar forbundet hermed.

 

Priser og betaling

Vi har flere forskellige måder, hvorpå du kan betale for dine varer. Vi tager bl.a. Dankort, VISA/DK, Mastercard, Mobilepay og afbetaling op til 2000,- kr med ViaBill.

Der tages ikke betalingsgebyr. Vær opmærksom på, at du ved bankoverførsel ikke er beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra butikken, og der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Alle priser er dagspriser og inkl. moms og andre afgifter. Når du handler med BarnevognsHuset indgås aftaler på dansk.

 

Levering og transport

BarnevognsHuset betragter ikke en vare for leveret, før du har modtaget den ubeskadiget på din bopæl eller på posthuset. BarnevognsHuset sørger for forsikring af forsendelsen og vil i tilfælde af bortkomst eller beskadigelse af pakken holde dig som kunde skadesløs.

Forsendelse af varer sker med fragtmænd eller PostDanmark alt efter vægt og rumfang.

Køber er berettiget til på ethvert tidspunkt at ophæve aftalen om levering af de(n) pågældende vare(r) inden levering har fundet sted.

Fragtprisen til Danmark er 49,- kr. ved køb på under 300 kr. og fragtfrit ved køb på over kr 300,- 

Du kan også hente varen i vores butik på Frederiksberg.

 

BEMÆRK! Omhandler dit indkøb flere varer med forskellig leveringstid, er det den længste leveringstid, der gælder.

 

Risikoen for varerne

Risikoen for de bestilte varer overgår til køber ved modtagelsen af pakken eller ved afhentning på udleveringstidspunktet.

 

Fortrydelsesret

Er køber forbruger, kan denne i overensstemmelse med lov om visse forbrugsaftaler fortryde aftalen. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. a) Har modtaget din vare
  2. b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives ved kontakte os på: barnevognshuset@barnevognshuset.dk, eller ringe på tlf: 20 68 47 01.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse / vare og nederst i disse vilkår. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. En eventuel værdiforringelse fratrækkes returbeløbet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

BarnevognsHuset, Guldborgvej 23, 2000 Frederiksberg.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og efter forudgående aftale aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamation

Når du handler på BarnevognsHuset.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

BarnevognsHuset, Guldborgvej 23, 2000 Frederiksberg.

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Ansvarsbegrænsning

BarnevognsHuset påtager sig ansvar i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning herom, men påtager sig ikke ansvar i videre omfang, end hvad der følger af loven.

 

Produktansvar

BarnevognsHuset er ansvarlig for produkter i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning herom, men påtager sig ikke ansvar i videre omfang, end hvad der følger af loven.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til BarnevognsHuset, Guldborgvej 23, 2000 Frederiksberg. att; Pia Christensen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Nævnenes hus, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

naevneneshus.dk

 

Persondatapolitik

Når der bestilles varer på BarnevognsHuset, registreres de oplysninger, køber har afgivet. Disse oplysninger anvendes således:

 

  • Standardinformationer (påkrævede oplysninger): Navn, adresse, tlf samt email
  • Adresseinformation: Bruges til forsendelsesformål i forbindelse med bestilling af varer.
  • Telefonnummer / Mail: Bruges til at kontakte køber i forbindelse med behandling af ordrer.
  • Kortinformation: Bruges til gennemførelse af betalingstransaktioner.
  • Yderligere informationer (frivillige oplysninger)
  • Mobiltelefon: Yderligere mulighed for at kontakte køber i forbindelse med behandling af ordrer.

 

BarnevognsHuset videregiver ikke informationer til tredjepart i nogen henseender.

 

De data, som køber opgiver, når der sker oprettelse som kunde, betragtes som fortrolige og videregives under ingen omstændigheder. BarnevognsHuset sender ikke uopfordrede e-mails. Medarbejdere hos BarnevognsHuset har adgang til disse oplysninger. Den dataansvarlige på BarnevognsHuset er Pia Christensen.

Når du placerer en ordre hos BarnevognsHuset registreres din IP-adresse og købstidspunktet. Disse oplysninger benyttes alene ved efterforskning af svindel/misbrug med eksempelvis betalingskort.

 

Alle aktiviteter hos BarnevognsHuset registreres automatisk i en logfil. Logfilerne bruges kun til anonyme statistiske formål (antal besøgende, hits, etc.).

Vi har pligt til at opbevare disse informationer i minimum 5 år. Herefter bliver de slettet. Som registreret hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du kan desuden til enhver tid anmode om, at vi sletter dine data. Henvendelser i denne forbindelse rettes til barnevognshuset@barnevognshuset.dk.

 

Standardfortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

- Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges

 

Du kan finde vores version her