Kom ind i butikken og sig hej!

BarnevognsHuset er en fysisk butik beliggende på Frederiksberg. Vi har efterhånden været i baby- og børneudstyrsbranchen i 16 år.

På vores webshop og i butikken sælger vi mange forskellige typer af barnevogne samt tilbehør og udstyr til vogne, babyer og småbørn.

Vi forhandler mange af de populære barnevognsmærker såsom Baby JoggerTrilleABC DesignBumbleride og meget, meget mere.

 

Vi er stolte af at være en af de få små, selvstændige barnevogn og babyudstyrsbutikker tilbage i Danmark. I butikken har vi mange af de produkter, du finder her på siden - så kan du komme forbi og se på dem, hvis du er interesseret. Vi ved nemlig godt hvor vigtigt det er, selv at se på og føle på den barnevogn man har tænkt sig at købe, før man trykker på aftrækkeren. Især, hvis man er nye forældre. Grundet vores mange års erfaring kan du derfor vide dig sikker på, at vi ved, hvad vi snakker om og er kvalificerede til at hjælpe dig. Vi tror på den personlige kontakt og bestræber os på, gennem imødekommende betjening, at finde den perfekte barnevogn og tilbehør til dig og dine behov!

 

 

Her ligger vi

BarnevognsHuset

Guldborgvej 23

2000 Frederiksberg

Telefon: 20 68 47 01

 

Åbningstider i butikken

Mandag - fredag kl. 10-16.30 (senere efter aftale)

Lørdag - kl. 10-13. (senere efter aftale)
 

Mail: barnevognshuset@barnevognshuset.dk

 

Vi besvarer mailhenvendelser indenfor 24 timer i hverdage.

 

Det er desværre ikke alle varer, der er plads til i butikken. Er der en bestemt vare som du gerne vil se, så ring endelig og forhør dig om det er noget vi har stående!